Boot huren Rotterdam

Reserveer een bijzondere ervaring op het water

Bekijk de ervaring

Varen met een loungeboot in Rotterdam

Huur een Qrafter boot op de Zevenhuizerplas in Rotterdam

Er even lekker tussenuit met je gezin, groep of een zakelijk gezelschap in Rotterdam? Een unieke boot huren in Rotterdam doe je bij Qrafter loungebootverhuur! Huur een Qrafter Loungeboot en geniet van de rust, het kabbelende water en je gezelschap met je ‘privé beachclub op het water’.

De Qrafter Loungeboot

Boot huren in Rotterdam? Doe het dan goed en huur een Qrafter loungeboot! De privé beachclub op het water in Rotterdam, zo is de Qrafter Loungeboot het best te omschrijven. Heel wat anders dan een traditionele boot zoals een sloep of vlet. Ga loungen op de comfortabele loungebanken, chillen op het zonnedek, lekker eten met je gezelschap, pootjebaden achterop het zwemplateau of neem plaats achter het stuur. Een ideaal dagje uit voor gezelschappen tot 15 personen. Dankzij de elektromotor kun je in alle stilte genieten van de natuur. De Qrafter Loungeboot is te huren voor vaste periodes maar in overleg is het ook mogelijk hier vanaf te wijken. Neem daarvoor contact met ons op via info@qrafter.nl of bel naar 085 0657288.

Gemakkelijk te besturen

De loungeboot is gemakkelijk te besturen, zelfs voor iemand die geen vaarervaring heeft. Omdat de boot niet langer is dan 15 meter en niet sneller gaat dan 20 km/u heb je geen vaarbewijs nodig. Iedereen boven de 18 jaar mag een Qrafter besturen. Dankzij de stootrand hoef je niet te bang te zijn de boot te besturen; met normaal gebruik gebeurt er niets. Wil je toch liever niet zelf varen? Het is ook mogelijk een schipper te huren die je heerlijk laat rondvaren. Geef na het reserveren even aan dat je graag een schipper wilt en wij regelen er één.

Zevenhuizerplas

De Zevenhuizerplas ligt net boven Rotterdam, net onder de Eendragtspolder. Op deze plas is het niet toegestaan om met een motorboot te varen waardoor het er heerlijk rustig is. De Qrafter Loungeboot mag dankzij zijn elektromotor als een van de enigen wél op de plas varen. Je deelt de plas samen met kanoërs en surfers. Langs de kant genieten de zonaanbidders van het Nesselandse strand of beachclub Lake7. Beachclub7 is een beachclub met een privé strand bij Lake7 aan de Zevenhuizenplas en dé opstapplaats van de Qrafter.

Wacht niet langer, huur een Qrafter Loungeboot

Reserveer een unieke ervaring »

Beachclub Lake 7, Zevenhuizerplas Rotterdam

Waarom Qrafter?

Vanwege onze goed weer garantie, koelbox en heerlijke arrangementen?

1-15 personen

Op een Qrafter is plaats voor maximaal 15 personen. De boot is ruim, maar zeker niet te ruim om ook met een klein gezelschap een leuke dag te beleven. Met een lengte van 6,50 meter en een breedte van 2,85 meter kun je zeggen dat er genoeg ruimte op een Qrafter is. Dankzij de catamaran vorm is de boot enorm stabiel en zal het heel erg lastig worden om zeeziek te worden.. Een kleine privé beachclub op het water. Zo kun je de vaarbeleving het beste omschrijven.

Al vanaf €40,- per uur

Een Qrafter huren is helemaal niet zo duur. Bovendien hanteren wij doordeweeks op de tijden dat er minder mensen gebruik zullen willen maken van een Qrafter lagere tarieven. Doordeweeks is het €40,- per uur en in het weekend €50,- per uur. Op deze manier willen we het varen op een Qrafter aantrekkelijk maken voor iedereen.

Kosteloos annuleren en goed-weer garantie

Tot 4 dagen van tevoren kun je kosteloos annuleren. Je krijgt dan gewoon het bedrag teruggestort. Wel hopen we dat je op een ander moment alsnog komt varen met de Qrafter. Zolang het niet hard regent of stormt is het prima vertoeven op een Qrafter. Echter, wanneer de weersomstandigheden dusdanig zijn dat het varen niet meer het plezier geeft wat het hoort te geven, is de reservering kosteloos te annuleren. In onze voorwaarden meer over deze goed-weer garantie.

Geen vaarbewijs nodig

De boot is niet langer dan 15 meter en gaat niet sneller dan 20 km/u. Mooi! Dat betekent dat er geen vaarbewijs nodig is om een Qrafter te besturen. Iedereen boven de 18 jaar mag een Qrafter besturen.

Geruisloos varen, 100% elektrisch

Dankzij de 2kw elektromotor zal je nauwelijks geluid van de motor ervaren. Dat betekent dat je alleen het kabbelende water en de fluitende vogels zult horen (en misschien de lekkere muziek die jij zelf hebt aangezet). Milieubewust en rustgevend. Lekker toch?

Online reserveren en betalen

Het reserveren van een Qrafter is heel makkelijk. Kies een datum en geef aan of je s ’ochtends, s ’middags of s ’avonds wilt varen. Wil je langer varen? Dit kan natuurlijk ook. Het reserveren is in enkele stappen gebeurd. Reserveren kan via een pc, tablet of smartphone.Je ontvangt een bevestiging van de reservering en een korte instructiekaart. Heb je een vraag bij het reserveren? Neem gerust contact met ons op!

Ideaal voor gezin, groep of zakelijk gezelschap

De Qrafter is een ruime loungeboot, maar ook met een kleiner gezelschap is het prima vertoeven op de boot. Daarom is de boot zowel voor kleinere als grotere gezelschappen geschikt. Op de loungebank voorin is er plaats voor 10 personen en achterop het zonnedek is ook ruimte genoeg!

Stabiele, ruime loungeboot

Met een lengte van 6,50 meter en een breedte van 2,85 meter kun je zeggen dat er genoeg ruimte op een Qrafter is. De boot is makkelijk te besturen en kan tegen een stootje. Dankzij de catamaran vorm is de boot enorm stabiel en zal het heel erg lastig worden om zeeziek te worden. Een kleine privé beachclub op het water. Zo kun je de vaarbeleving het beste omschrijven.

Heerlijke arrangementen

Samen met de locaties stellen wij heerlijke arrangementen samen die jij tijdens het reserveren bij kunt bestellen. Denk hierbij aan een BBQ-pakket, wijn-arrangement of een speciaalbier-pakket. In combinatie met de arrangementen krijg je er een BBQ en een luxe koelbox bij.

Je hoeft ons niet te geloven...

Geloof onze gasten maar

Afgelopen zaterdag heerlijk met 6 man gevaren! Een enorme aanrader! Helaas was alleen de ochtend nog beschikbaar, volgende keer gaan we zeker een hele dag. Je kan zelf varen en ondertussen genieten van je eigen muziek via Bluetooth. Koelbox is ook aanwezig. Wij zijn gaan varen in Rotterdam, konden verschillende kanten uit en overal lekker zwemmen. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een leuk maar relaxt uitje op zo’n warme dag!

– Mar Lina

Prima boot, voldoende ruimte voor veel personen voor een betaalbare prijs! 🙂

– Marleen Vane

Gisteren m’n verjaardag op Qrafter gevierd was een dag om niet te vergeten echt een top boot heerlijk!! Over paar weken zeker nog een keer! 👍

– Desiree van Dam

We hebben heerlijk genoten met 10 meiden op de Zevenhuizerplas met de Qrafter. Genoeg ruimte om te genieten. Geen vaarbewijs nodig. Leuke route om heerlijk te genieten op het water. Op naar een volgende keer!

– Sonja Hoevenaars

“Super leuke ervaring! Zeker voor herhaling vatbaar in de avond, maar dan mét BBQ arrangement!”

– Vanessa van Katwijk

“Met onze kids gevaren. Genoeg ruimte om te spelen en lekker met hun voetjes in het water. Service was goed. Schone boot. Koelbox, muziek en een zonnetje. Een hele leuke ervaring en tot snel!”

– Chelly Zwanenburg

“Heerlijk voor vaderdag een ochtendje gevaren met de Qrafter, geweldige ervaring wat we zeker nog een keer gaan doen! Ook het lunch arrangement is een aanrader!!”

– Lusanne Maliepaard

“Fantastische ervaring op het water. De elektrische boot is heerlijk rustig en het kabbelende water tegen de boot werkt erg rustgevend. Fantastisch voor een bedrijfsborrel”

– Roos Verkerk

Bekijk ook onze andere recensies op onze Qrafter Loungeboot Facebook pagina »