Loosdrecht

Qrafter op de Loosdrechtse Plassen

Vanaf 1 april varen op de Loosdrechtse Plassen

We zijn heel blij om te mogen vertellen dat we dit seizoen Fletcher Hotel Loosdrecht mogen toevoegen als Qrafter-locatie. Op deze prachtige locatie komen gloednieuwe Qrafters te liggen. Naast Loosdrecht blijven we uiteraard ook varen op de Zevenhuizerplas in Rotterdam. Door een mooi 1ste seizoen komen hier ook extra Qrafter loungeboten in de vaart!

Op 1 april gaan we het seizoen beginnen en hopen we er weer een mooi seizoen van te maken! Vanaf 1 maart is het al mogelijk om een online reservering te plaatsen. Mocht je een mooie datum op het oog hebben, leg hem snel vast!

Fletcher Hotel Loosdrecht

De gerenoveerde Marina-lounge van dit hotel beschikt over een groot terras en een schitterende haven waar de Qrafter loungeboten liggen.
In combinatie met het hotel hebben we heerlijke arrangementen samengesteld die meegenomen kunnen worden aan boord van de Qrafter. Op die manier hoef je alleen maar op te stappen! Op zoek naar een leuk arrangement in combinatie met een hotelovernachting? Ga naar de website van Fletcher en reserveer dit unieke arrangement!

Wacht niet langer, huur een Qrafter Loungeboot

Reserveer deze unieke ervaring ยป

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

 

SaveSave

SaveSave