Zoek

Het start allemaal met een hele simpele vraag; waar, wanneer en hoelang zou je willen varen met de Qrafter loungeboot? Vul dit in en check vervolgens de beschikbaarheid op de locatie. Druk hierna op reserveren en je bent alweer bij stap 2 beland. Makkelijk toch?

In deze stap geef je aan welke tijden je graag wilt varen. We werken met minimale vaartochten van 2 uur. Geef jouw begintijd en gewenste eindtijd aan en je kan naar de volgende stap:

Heb je voor de rest nog vragen? Laat het ons weten door te bellen naar 085-0657288 of mail naar info@qrafter.nl

Reserveer

Reserveer je unieke ervaring op het water voor 1 tot 15 personen en kies eventueel uit ons uitgebreide pakket arrangementen met hapjes en drankjes. Wij ontvangen de reservering en zorgen dat alles wordt geregeld.

In samenwerking met de locatie hebben wij het mogelijk gemaakt om extra arrangementen te reserveren. Je kan kiezen uit alles wat nodig is voor een onbezorgde en gezellige ervaring. Wil je bij aankomst een lekker flesje koude wijn of een compleet barbeqcue arrangement? Afhankelijk van de locatie zijn er verschillende arrangementen, deze kun je zien tijdens het reserveren.

Geniet

Niets staat meer in de weg voor een fantastische ervaring op het water. Het enige dat jullie zelf nog moeten regelen is de bob! Je bent zelf de kapitein en vrij om te gaan waar je wilt! Vergeet niet na afloop een leuke foto met de groep te posten met #qrafter

Wil je op de hoogte blijven van alles rondom Qrafter loungebootverhuur? Volg ons op Instagram en Facebook.

Over de boot

 

Algemeen Geen vaarbewijs nodig
Maximaal 15 personen
Elektrische aandrijving
Tot 8 km/u
Voorzieningen Geluidsinstallatie
Schaduwdoek
Zwemplateau
Zonnedek
Loungebanken
Toilet
Extra’s Luxe koelbox
BBQ
Schipper optioneel
Instructiekaart

Waarom Qrafter?

Heeft de boot je nog niet overtuigd? Dan het volgende misschien wel

1-12 personen

Op een Qrafter is plaats voor maximaal 12 personen. De boot is ruim, maar zeker niet te ruim om ook met een klein gezelschap een leuke dag te beleven. Met een lengte van 6,50 meter en een breedte van 2,85 meter kun je zeggen dat er genoeg ruimte op een Qrafter is. Dankzij de catamaran vorm is de boot enorm stabiel en zal het heel erg lastig worden om zeeziek te worden. Een kleine privé beachclub op het water. Zo kun je de vaarbeleving het beste omschrijven. Wil je met meerdere personen varen? Dan is het mogelijk om meerdere Qrafters te huren.

Al vanaf €35,- per uur

Een Qrafter huren is helemaal niet zo duur. Wij verhuren 2 type loungeboten. Onze Lounger is voor 12 personen en wat ruimer dan onze compacte Qruiser voor 8 personen. Qua indeling zijn de boten identiek met een grote, ruime rondzit voorin en een comfortabel zonnedek achterop de boot. Wij hanteren een vaarduurkorting. Hoe langer de vaartocht, hoe meer korting.

Kosteloos annuleren en goed-weer garantie

Tot 4 dagen van tevoren kun je kosteloos annuleren. Jouw vaartocht wordt dan omgezet in vaartegoed en jouw reservering kan kosteloos worden verplaatst. Zolang het niet hard regent of stormt is het prima vertoeven op een Qrafter. Echter, wanneer de weersomstandigheden dusdanig zijn dat het varen niet meer het plezier geeft wat het hoort te geven, is de reservering kosteloos te annuleren en te verplaatsen naar een moment dat het wel mooi weer is. Goed weer gegarandeerd dus!

Geen vaarbewijs nodig

De boot is niet langer dan 15 meter en gaat niet sneller dan 20 km/u. Mooi! Dat betekent dat er geen vaarbewijs nodig is om een Qrafter te besturen. Iedereen boven de 21 jaar mag een Qrafter besturen.

Geruisloos varen, 100% elektrisch

Dankzij de elektromotor zal je nauwelijks geluid van de motor ervaren. Dat betekent dat je alleen het kabbelende water en de fluitende vogels zult horen (en misschien de lekkere muziek die jij zelf hebt aangezet). Milieubewust en rustgevend. Lekker toch?

Online reserveren en betalen

Het reserveren van een Qrafter is heel makkelijk. Kies een datum en een starttijd en geef aan hoelang je wilt varen. Het reserveren is in enkele stappen gebeurd. Reserveren kan via een pc, tablet of smartphone.Je ontvangt een bevestiging van de reservering en een korte instructiekaart. Heb je een vraag bij het reserveren? Neem gerust contact met ons op!

Ideaal voor gezin, groep of zakelijk gezelschap

De Qrafter is een ruime loungeboot, maar ook met een kleiner gezelschap is het prima vertoeven op de boot. Daarom is de boot zowel voor kleinere als grotere gezelschappen geschikt. Op de loungebank voorin is er plaats voor 10 personen en achterop het zonnedek is ook ruimte genoeg!

Stabiele, ruime loungeboot

Met een lengte van 6,50 meter en een breedte van 2,85 meter kun je zeggen dat er genoeg ruimte op een Qrafter is. De boot is makkelijk te besturen en kan tegen een stootje. Dankzij de catamaran vorm is de boot enorm stabiel en zal het heel erg lastig worden om zeeziek te worden. Een kleine privé beachclub op het water. Zo kun je de vaarbeleving het beste omschrijven.

Heerlijke arrangementen

Samen met de locaties stellen wij heerlijke arrangementen samen die jij tijdens het reserveren bij kunt bestellen. Denk hierbij aan een borrelpakket, wijn-arrangement of een speciaalbier-pakket. In combinatie met de arrangementen krijg je er een luxe koelbox bij.

Hi, Qrafter hier👋

Waar kunnen we je mee helpen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Bel Qrafter085 0657288 Wij zijn vandaag een dagje vrij! Waarschijnlijk neemt er niemand op. Tussen 9:00 tot 20:00 uur is iemand aanwezig.
WhatsApp Qrafter Mail info@qrafter.nl
Covid-19 maatregelen

Er mag gevaren worden! Wel hebben we enkele veiligheidsmaatregelen genomen.