Makkelijker kunnen
we het niet maken

Zoek

Het start allemaal met een hele simpele vraag; waar, wanneer en hoelang zou je willen varen met de Qrafter loungeboot? Vul dit in en check vervolgens de beschikbaarheid op de locatie. Druk hierna op reserveren en je bent alweer bij stap 2 beland. Makkelijk toch?

In deze stap geef je aan welke tijden je graag wilt varen. We werken met minimale vaartochten van 2 uur. Geef jouw begintijd en gewenste eindtijd aan en je kan naar de volgende stap:

Heb je voor de rest nog vragen? Laat het ons weten door te bellen naar 085-0657288 of mail naar info@qrafter.nl

Reserveer

Reserveer je unieke ervaring op het water voor 1 tot 15 personen en kies eventueel uit ons uitgebreide pakket arrangementen met hapjes en drankjes. Wij ontvangen de reservering en zorgen dat alles wordt geregeld.

In samenwerking met de locatie hebben wij het mogelijk gemaakt om extra arrangementen te reserveren. Je kan kiezen uit alles wat nodig is voor een onbezorgde en gezellige ervaring. Wil je bij aankomst een lekker flesje koude wijn of een compleet barbeqcue arrangement? Afhankelijk van de locatie zijn er verschillende arrangementen, deze kun je zien tijdens het reserveren.

Geniet

Niets staat meer in de weg voor een fantastische ervaring op het water. Het enige dat jullie zelf nog moeten regelen is de bob! Je bent zelf de kapitein en vrij om te gaan waar je wilt! Vergeet niet na afloop een leuke foto met de groep te posten met #qrafter

Wil je op de hoogte blijven van alles rondom Qrafter loungebootverhuur? Volg ons op Instagram en Facebook.

Over de boot

 

Algemeen Geen vaarbewijs nodig
Maximaal 15 personen
Elektrische aandrijving
Tot 8 km/u
Voorzieningen Geluidsinstallatie
Schaduwdoek
Zwemplateau
Zonnedek
Loungebanken
Toilet
Extra’s Luxe koelbox
BBQ
Schipper optioneel
Instructiekaart

Waarom Qrafter?

Heeft de boot je nog niet overtuigd? Dan het volgende misschien wel

1-15 personen

Op een Qrafter is plaats voor maximaal 15 personen. De boot is ruim, maar zeker niet te ruim om ook met een klein gezelschap een leuke dag te beleven. Met een lengte van 6,50 meter en een breedte van 2,85 meter kun je zeggen dat er genoeg ruimte op een Qrafter is. Dankzij de catamaran vorm is de boot enorm stabiel en zal het heel erg lastig worden om zeeziek te worden.. Een kleine privé beachclub op het water. Zo kun je de vaarbeleving het beste omschrijven.

Al vanaf €40,- per uur

Een Qrafter huren is helemaal niet zo duur. Bovendien hanteren wij doordeweeks op de tijden dat er minder mensen gebruik zullen willen maken van een Qrafter lagere tarieven. Doordeweeks is het €40,- per uur en in het weekend €50,- per uur. Op deze manier willen we het varen op een Qrafter aantrekkelijk maken voor iedereen.

Kosteloos annuleren en goed-weer garantie

Tot 4 dagen van tevoren kun je kosteloos annuleren. Je krijgt dan gewoon het bedrag teruggestort. Wel hopen we dat je op een ander moment alsnog komt varen met de Qrafter. Zolang het niet hard regent of stormt is het prima vertoeven op een Qrafter. Echter, wanneer de weersomstandigheden dusdanig zijn dat het varen niet meer het plezier geeft wat het hoort te geven, is de reservering kosteloos te annuleren. In onze voorwaarden meer over deze goed-weer garantie.

Geen vaarbewijs nodig

De boot is niet langer dan 15 meter en gaat niet sneller dan 20 km/u. Mooi! Dat betekent dat er geen vaarbewijs nodig is om een Qrafter te besturen. Iedereen boven de 18 jaar mag een Qrafter besturen.

Geruisloos varen, 100% elektrisch

Dankzij de 2kw elektromotor zal je nauwelijks geluid van de motor ervaren. Dat betekent dat je alleen het kabbelende water en de fluitende vogels zult horen (en misschien de lekkere muziek die jij zelf hebt aangezet). Milieubewust en rustgevend. Lekker toch?

Online reserveren en betalen

Het reserveren van een Qrafter is heel makkelijk. Kies een datum en geef aan of je s ’ochtends, s ’middags of s ’avonds wilt varen. Wil je langer varen? Dit kan natuurlijk ook. Het reserveren is in enkele stappen gebeurd. Reserveren kan via een pc, tablet of smartphone.Je ontvangt een bevestiging van de reservering en een korte instructiekaart. Heb je een vraag bij het reserveren? Neem gerust contact met ons op!

Ideaal voor gezin, groep of zakelijk gezelschap

De Qrafter is een ruime loungeboot, maar ook met een kleiner gezelschap is het prima vertoeven op de boot. Daarom is de boot zowel voor kleinere als grotere gezelschappen geschikt. Op de loungebank voorin is er plaats voor 10 personen en achterop het zonnedek is ook ruimte genoeg!

Stabiele, ruime loungeboot

Met een lengte van 6,50 meter en een breedte van 2,85 meter kun je zeggen dat er genoeg ruimte op een Qrafter is. De boot is makkelijk te besturen en kan tegen een stootje. Dankzij de catamaran vorm is de boot enorm stabiel en zal het heel erg lastig worden om zeeziek te worden. Een kleine privé beachclub op het water. Zo kun je de vaarbeleving het beste omschrijven.

Heerlijke arrangementen

Samen met de locaties stellen wij heerlijke arrangementen samen die jij tijdens het reserveren bij kunt bestellen. Denk hierbij aan een BBQ-pakket, wijn-arrangement of een speciaalbier-pakket. In combinatie met de arrangementen krijg je er een BBQ en een luxe koelbox bij.