Bootverhuur Rotterdam

Huur een Qrafter Loungeboot op de zevenhuizerplas in Rotterdam

Ook dit jaar is Qrafter loungebootverhuur we weer actief bij evenementenlocatie Lake7 in Rotterdam. Heb je nog niet gevaren met de Qrafter op de Zevenhuizerplas? Reserveer deze unieke ervaring snel!

Vertreklocatie Lake7 biedt met zijn geweldige ligging aan de Zevenhuizerplas een hoop mogelijkheden. Je kan er lekker relaxen op het prive strand met ligbedden en beach cabana’ maar er zijn ook diverse activiteiten kiezen zoals bijvoorbeeld bowlen, tennissen en dus ook varen op een Qrafter. Dat moet goed komen!

Voor grote groepen kunnen wij diverse arrangementen aanbieden. Combineer het varen met één van de andere activiteiten van Lake7.  Ideaal dus voor bedrijfsuitjes, feestjes, recepties of evenementen.

Vaar tussen de eilandjes door of gooi het anker uit aan de rand van de plas. De Zevenhuizerplas biedt meer dan genoeg mogelijkheden om jezelf mét een Qrafter een dag te vermaken! Wil je de ontspannen vaartocht combineren met andere leuke activiteiten aan de plas?
Ga waterskiën bij Project7 Cablepark of kies voor een andere leuke activiteit!

Benieuwd naar alle leuke activiteiten van Lake7? Klik hier!

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! In samenwerking met de beachclub kunnen wij allerlei leuke arrangementen samenstellen om een mooie Qrafter-dag samen te stellen.

Heb je nog vragen? Kijk dan eens tussen de veelgestelde vragen of jouw vraag hier tussen staan. Contact opnemen met ons mag ook altijd!

Routebeschrijving naar Qrafter Loungebootverhuur Rotterdam

Locatie Qrafter Rotterdam

Strandweg 23, 2761 DM Zevenhuizen
085 065 7288

Maandag09:00 – 21:00
Dinsdag09:00 – 21:00
Woensdag09:00 – 21:00
Donderdag09:00 – 21:00
Vrijdag09:00 – 21:00
Zaterdag09:00 – 21:00
Zondag09:00 – 21:00

(na de reservering ontvang je een bevestiging met hierin alle informatie over jouw vaartocht op deze locatie)

Wacht niet langer, huur een Qrafter Loungeboot

Reserveer deze unieke ervaring »

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!