Over de boot

Van terrasboot naar luxe loungeboot

Het nieuwe varen

Het nieuwe varen is goed zichtbaar in de Qrafter loungeboot. Een Qrafter is een uniek vaartuig en zo zie je er niet veel. Een Qrafter lijkt een terrasje op het water met praktische afmetingen. Heel wat anders dan een traditionele boot zoals een sloep of vlet. Je hebt geen vaarbewijs nodig om te varen met deze Qrafter loungeboot. De vaareigenschappen van deze Qrafter zijn erg goed. De boot is licht en wendbaar en door de catamaran-constructie is de boot ook erg stabiel. Zeeziek worden is daarom erg lastig op de Qrafter. De boot is zeer praktisch ingericht en ideaal voor zowel een kleine als een grote groep. De Qrafter biedt plaats aan 15 personen, beschikt over een geluidssysteem, een schaduwdoek, een zonnedek, koelbox en zelfs een toilet. Wat een luxe al zeggen wij het zelf!

Varen op een Qrafter is een unieke ervaring. De boot is erg stabiel en vooral erg comfortabel. Je kan het omschrijven als een kleine beachclub op het water. Met een zonnedek, zwemplateau, toilet, schaduwdoek, U-loungebank is de boot hip uitgerust.

Wacht niet langer, huur een Qrafter Loungeboot

Reserveer deze unieke ervaring ยป

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

Voordat de definitieve Qrafter is ontstaan zijn er heel wat ontwerpen aan vooraf gegaan. Vast stond dat de boot praktisch, comfortabel, stabiel en uniek moest zijn. En dat is uiteindelijk gelukt! In eerste instantie werd er een terrasboot ontwikkeld. Dit is verder uitontwikkeld en in combinatie met een polyesterbedrijf is deze Qrafter loungeboot ontstaan.

Heb je inmiddels zin om te varen met deze unieke loungeboot? Hier vind je meer informatie hoe het werkt om te reserveren.