Onze boten

Luxe, ruime loungeboten

Wij verhuren 2 type loungeboten. Onze 8-persoons Qruiser en de 12-persoons Lounger. Beide loungeboten zijn Qrafter-waardige vaartuigen. Dat betekent dat comfort voorop staat.

12-persoons Lounger
8-persoons Qruiser

De indeling van de boten is hetzelfde met een grote U-loungebank voorin en een comfortabel zonnedek achterop. Ook zijn beide boten voorzien van een electromotor.

Het nieuwe varen is goed zichtbaar in de Qrafter loungeboten. Een Qrafter is een uniek vaartuig en zo zie je er niet veel. Een Qrafter lijkt een terrasje op het water met praktische afmetingen. Heel wat anders dan een traditionele boot zoals een sloep of vlet. Je hebt geen vaarbewijs nodig om te varen met deze Qrafter loungeboten.

Qrafter Lounger:
De vaareigenschappen van deze Qrafter zijn erg goed. De boot is licht en wendbaar en door de catamaran-constructie is de boot ook erg stabiel. Zeeziek worden is daarom erg lastig op de Qrafter. Je kan het omschrijven als een kleine beachclub op het water. De boot is zeer praktisch ingericht, biedt plaats aan 12 personen en is ideaal voor zowel een kleine als een grote groep. Met een zonnedek, zwemplateau, toilet, schaduwdoek, U-loungebank is de boot hip uitgerust.

Qrafter Qruiser:
Varen op deze Qrafter is een unieke ervaring. De boot is erg stabiel en vooral erg comfortabel. De vaareigenschappen zijn verbeterd en de boot is geschikt voor wat langere vaartochten. De Qrafter Qruiser biedt plaats aan 8 personen, beschikt over een geluidssysteem, een schaduwdoek en een heerlijk zonnedek. Wat een luxe al zeggen wij het zelf!

Wacht niet langer, huur een Qrafter Loungeboot

Reserveer deze unieke ervaring »

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!