Covid-19 maatregelen

Reserveer een bijzondere ervaring op het water

Bekijk de ervaring

Om veilig te varen hebben we maatregelen getroffen.

Het nieuwe vaarseizoen is begonnen in Loosdrecht en Rottedam! Uiteraard wel met enkele maatregelen om het allemaal zo veilig mogelijk te maken. Onze Loungers zijn ruim genoeg om de minimale afstand van 1,5 meter te hanteren. Gezinnen zijn toegestaan óf maximaal 5 personen.
En het mooie voor jou? Je krijgt vanwege de Covid-19 maatregelen nog korting ook! Reserveer nu en ontvang 30% korting met de kortingscode ESQ4PQDZH.

Onze maatregelen:

Te huur als gezin/huishouden

Als gezin/huishouden kun je een Qrafter loungeboot huren. Geen gezin? Dan hebben we een max van 5 personen voor de Lounger en 3 personen voor de Qruiser. Op de boot hebben we genoeg ruimte om de minimale afstand van 1,5 meter te hanteren

Vaartochten verspreid over de dag

Om druktes op de steiger te voorkomen spreiden wij de vertrektijden van de Qrafter zo veel als mogelijk. Je kunt tijdens het reserveren jouw gewenste vertrektijd wél gewoon selecteren als die beschikbaar is

Kosteloos annuleren

Je hebt in deze periode de mogelijkheid om kosteloos annuleren bij twijfel over de gezondheid

Reinigen van de loungeboot

Vóór en na de vaartocht reinigen wij de boot intensief, zodat de opvarenden altijd met een schone, gereinigde boot vertrekken

Instructies walkapitein

Volg de instructies van de walkapitein ten alle tijden op. De walkapitein op locatie staat voor jou klaar met instructies. Ter plekke geeft de walkapitein aanwijzingen om alle maatregelen zo goed als mogelijk te hanteren

Altijd 1,5 meter afstand

Houd overal 1,5 meter afstand van anderen en respecteer met z’n allen de maatregelen van het RIVM. Het is super dat we met deze maatregelen toch nog het water op kunnen. Laten we ervan bewust zijn dat het hanteren van alle maatregelen daarom ook erg belangrijk is!

Of neem bij vragen contact met ons op.

Waarom Qrafter?

Vanwege onze goed weer garantie, koelbox en heerlijke arrangementen?

1-15 personen

Op een Qrafter is plaats voor maximaal 15 personen. De boot is ruim, maar zeker niet te ruim om ook met een klein gezelschap een leuke dag te beleven. Met een lengte van 6,50 meter en een breedte van 2,85 meter kun je zeggen dat er genoeg ruimte op een Qrafter is. Dankzij de catamaran vorm is de boot enorm stabiel en zal het heel erg lastig worden om zeeziek te worden.. Een kleine privé beachclub op het water. Zo kun je de vaarbeleving het beste omschrijven.

Al vanaf €40,- per uur

Een Qrafter huren is helemaal niet zo duur. Bovendien hanteren wij doordeweeks op de tijden dat er minder mensen gebruik zullen willen maken van een Qrafter lagere tarieven. Doordeweeks is het €40,- per uur en in het weekend €50,- per uur. Op deze manier willen we het varen op een Qrafter aantrekkelijk maken voor iedereen.

Kosteloos annuleren en goed-weer garantie

Tot 4 dagen van tevoren kun je kosteloos annuleren. Je krijgt dan gewoon het bedrag teruggestort. Wel hopen we dat je op een ander moment alsnog komt varen met de Qrafter. Zolang het niet hard regent of stormt is het prima vertoeven op een Qrafter. Echter, wanneer de weersomstandigheden dusdanig zijn dat het varen niet meer het plezier geeft wat het hoort te geven, is de reservering kosteloos te annuleren. In onze voorwaarden meer over deze goed-weer garantie.

Geen vaarbewijs nodig

De boot is niet langer dan 15 meter en gaat niet sneller dan 20 km/u. Mooi! Dat betekent dat er geen vaarbewijs nodig is om een Qrafter te besturen. Iedereen boven de 18 jaar mag een Qrafter besturen.

Geruisloos varen, 100% elektrisch

Dankzij de 2kw elektromotor zal je nauwelijks geluid van de motor ervaren. Dat betekent dat je alleen het kabbelende water en de fluitende vogels zult horen (en misschien de lekkere muziek die jij zelf hebt aangezet). Milieubewust en rustgevend. Lekker toch?

Online reserveren en betalen

Het reserveren van een Qrafter is heel makkelijk. Kies een datum en geef aan of je s ’ochtends, s ’middags of s ’avonds wilt varen. Wil je langer varen? Dit kan natuurlijk ook. Het reserveren is in enkele stappen gebeurd. Reserveren kan via een pc, tablet of smartphone.Je ontvangt een bevestiging van de reservering en een korte instructiekaart. Heb je een vraag bij het reserveren? Neem gerust contact met ons op!

Ideaal voor gezin, groep of zakelijk gezelschap

De Qrafter is een ruime loungeboot, maar ook met een kleiner gezelschap is het prima vertoeven op de boot. Daarom is de boot zowel voor kleinere als grotere gezelschappen geschikt. Op de loungebank voorin is er plaats voor 10 personen en achterop het zonnedek is ook ruimte genoeg!

Stabiele, ruime loungeboot

Met een lengte van 6,50 meter en een breedte van 2,85 meter kun je zeggen dat er genoeg ruimte op een Qrafter is. De boot is makkelijk te besturen en kan tegen een stootje. Dankzij de catamaran vorm is de boot enorm stabiel en zal het heel erg lastig worden om zeeziek te worden. Een kleine privé beachclub op het water. Zo kun je de vaarbeleving het beste omschrijven.

Heerlijke arrangementen

Samen met de locaties stellen wij heerlijke arrangementen samen die jij tijdens het reserveren bij kunt bestellen. Denk hierbij aan een BBQ-pakket, wijn-arrangement of een speciaalbier-pakket. In combinatie met de arrangementen krijg je er een BBQ en een luxe koelbox bij.

Je hoeft ons niet te geloven...

Geloof onze gasten maar

Afgelopen zaterdag heerlijk met 6 man gevaren! Een enorme aanrader! Helaas was alleen de ochtend nog beschikbaar, volgende keer gaan we zeker een hele dag. Je kan zelf varen en ondertussen genieten van je eigen muziek via Bluetooth. Koelbox is ook aanwezig. Wij zijn gaan varen in Rotterdam, konden verschillende kanten uit en overal lekker zwemmen. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een leuk maar relaxt uitje op zo’n warme dag!

– Mar Lina

Prima boot, voldoende ruimte voor veel personen voor een betaalbare prijs! 🙂

– Marleen Vane

Gisteren m’n verjaardag op Qrafter gevierd was een dag om niet te vergeten echt een top boot heerlijk!! Over paar weken zeker nog een keer! 👍

– Desiree van Dam

We hebben heerlijk genoten met 10 meiden op de Zevenhuizerplas met de Qrafter. Genoeg ruimte om te genieten. Geen vaarbewijs nodig. Leuke route om heerlijk te genieten op het water. Op naar een volgende keer!

– Sonja Hoevenaars

“Super leuke ervaring! Zeker voor herhaling vatbaar in de avond, maar dan mét BBQ arrangement!”

– Vanessa van Katwijk

“Met onze kids gevaren. Genoeg ruimte om te spelen en lekker met hun voetjes in het water. Service was goed. Schone boot. Koelbox, muziek en een zonnetje. Een hele leuke ervaring en tot snel!”

– Chelly Zwanenburg

“Heerlijk voor vaderdag een ochtendje gevaren met de Qrafter, geweldige ervaring wat we zeker nog een keer gaan doen! Ook het lunch arrangement is een aanrader!!”

– Lusanne Maliepaard

“Fantastische ervaring op het water. De elektrische boot is heerlijk rustig en het kabbelende water tegen de boot werkt erg rustgevend. Fantastisch voor een bedrijfsborrel”

– Roos Verkerk

Bekijk ook onze andere recensies op onze Qrafter Loungeboot Facebook pagina »

Hi, Qrafter hier👋

Waar kunnen we je mee helpen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Bel Qrafter085 0657288 Wij zijn vandaag een dagje vrij! Waarschijnlijk neemt er niemand op. Tussen 9:00 tot 20:00 uur is iemand aanwezig.
WhatsApp Qrafter Mail info@qrafter.nl
Covid-19 maatregelen

Er mag gevaren worden! Wel hebben we enkele veiligheidsmaatregelen genomen.