Een privé beachclubje op het water. Zo is de Qrafter Lounger het best te omschrijven. Deze premium eye-catcher zorgt voor nekkendraaiers op het water. Alles draait om comfort op deze unieke loungeboot.

Model 2021
Leverbaar vanaf voorjaar 2021
Lengte 650 cm Breedte 275 cm Diepgang 35 cm
Prijs Vanaf €42.500,-
Standaardmodel incl. motor
LoungerBovenaanzicht
Gewicht 1200 kg Casco Polyester met polystyreen kern CE certificering Categorie D Motorisering 5, 10 of 20 pk outboard Snelheid 8 – 12 km/ u
Model 2021
Leverbaar vanaf voorjaar 2021
Lengte 650 cm Breedte 275 cm Diepgang 35 cm
Prijs Vanaf €45.500,-
Standaardmodel incl. incl. motor & accupakket
LoungerBovenaanzicht
Gewicht 1600 kg Casco Polyester met polystyreen kern CE certificering Categorie D Motorisering 4kw Torqeedo Snelheid 8 – 12 km/ u
Elke Smit Fotografie 9

Hand-crafted, dutch-build quality

De Lounger 650 ademt ruimte. Extra brede loungebanken voorin, een groot zonnedek achterop en een doorloop richting het grote zwemplateau creëren het lounge-karakter van deze unieke boot. 2 drijvers zorgen ervoor dat de Lounger als een blok op het water ligt, met behoudt van prima vaareigenschappen

Elke Smit Fotografie 5

Onderhoudsvrije eye-catcher

Onze Lounger 650 is geheel onderhoudsvrij. Een hufterproof casco van kleurvast, betonlook polyester met polystyreen kern maakt de Lounger licht, maar toch onverwoestbaar. Met de zelflozende kuip en oerdegelijke bouw is deze boot ideaal voor de vaarliefhebber waarbij gemak en comfort centraal staan. Afdekken van de boot is niet nodig.

Elke Smit Fotografie 10

Ruim uitgerust standaardmodel

Geen kaal casco waarbij alles als optie kan worden toegevoegd, maar een ruim uitgerust standaardmodel. Standaard is de Lounger 650 voorzien van een luxe kussenset, zonnedoek met paalsysteem, robuuste stootrand, toilet, bluetooth geluidsinstallatie, navigatieverlichting en automatische bilgepomp. Opties als een teakvloer zorgen ervoor dat jij de boot zelf kunt samenstellen.

Ruime, stabiele eye-catcher voor de unieke vaarliefhebbers

Everything you want

Customise de Qrafter Lounger 650 zoals jij wilt

Een aantal details zijn aan te passen aan de Lounger 650. Denk hierbij aan kleuren van de boot en de kussenset, maar ook de uitvoering van de vloer. Hierdoor wordt de Lounger 650 nóg unieker.

Geïnteresseerd?

In onze uitgebreide brochure vind je alle informatie, prijzen en opties van onze Lounger 650. Vraag hieronder vrijblijvend jouw brochure aan.


Ons 2021 model is vanaf nu beschikbaar voor de verkoop. Onze Lounger 650 wordt gebouwd in een beperkte oplage. Wil jij begin volgend vaarseizoen varen in een Lounger 650? Zorg ervoor dat jij dit jaar jouw model nog samenstelt voor oplevering in voorjaar van 2021.