Lengte 680 cm Breedte 275 cm Diepgang 60 cm Vaarklaar € 56.900,- Stel samen
e-Qruiser 680+

De elektrische
e-Qruiser 680+

Vanaf mei 2024 is ons nieuwe e-Qruiser model leverbaar. Met dit model creëren we een XL-versie van ons populaire 600-model. Langer zwemplateau, ruimte voor een gangboord en een vernieuwd onderwaterschip. Een stijlvol model met de karakteristieke, onderhoudsarme en stijlvolle Qrafter-eigenschappen.
Benieuwd? Neem gerust contact op!

Model e-Qruiser 680+ Lengte 680 cm Breedte 275 cm Diepgang 60 cm Prijs Vanaf €56.900,-
Ruim uitgerust standaardmodel
Qrafter680
Gewicht 1550 kg Casco 5 mm zeewaardig aluminium Motorisering 4.0kw – 20.0kw Waterworld
Compleet met schroefassysteem
Snelheid 14-18 km/u Actieradius 10-12 uur met 8 km/u

Electric design

De e-Qruiser 680+ is speciaal ontworpen voor het elektrisch varen. Het unieke onderwaterschip zorgt voor minder weerstand op snelheden tót de rompsnelheid. Meer efficiëntie, waardoor de totale range groot genoeg is voor een ruime dag varen. Zorgeloos varen met genoeg accucapaciteit is een belangrijk uitgangspunt bij de e-Qruiser 800+.

Kracht van elektrisch

Elektrisch, dus inleveren op prestaties? Zeker niet.
Een krachtige, betrouwbare elektromotor in combinatie met een onderhoudsvrij accupakket zorgt ervoor dat je stil, schoon en trillingsvrij geniet op het water. Ben jij al klaar voor elektrisch varen? Wij zijn ‘elektrisch varen specialist’ en leggen graag uit wat het nieuwe varen zo mooi maakt!


Onderhoudsarme alleskunner

Onze e-Qruiser 680 noemen wij onderhoudsarm en makkelijk in gebruik. Na een ontspannen vaartocht gelijk aanschuiven op een terrasje in plaats van zwetend de boot afdekken met een dekzeil. Met zijn zelflozende kuip en oerdegelijke bouw is deze boot ideaal voor de vaarliefhebber waarbij gemak en comfort centraal staan.

Standaard compleet vaarklaar

Ook het grote model e-Qruiser is standaard compleet vaarklaar. Inboard elektromotor, onderhoudsarm accupakket, geluidsinstallatie en nog veel meer componenten die gewoon bij de standaarduitvoering horen.


De e-Qruiser 680+ is vanaf mei 2024 beschikbaar voor levering. Wil jij meer informatie over deze unieke tendersloep? Neem gerust contact op.

2023 02 Qrafter release Fotografie WebRes FINAL 98

Persoonlijk maatwerk

Wil jij aankomend seizoen nog varen in dit unieke, nieuwe model e-Qruiser? Wij vinden het mooi om de klant te betrekken bij het complete bouwproces van de droomsloep. We helpen met het samenstellen en bij de kleurkeuzes van de boot. Benieuwd wat wij doen om de beste elektrische boot te bouwen?

Een stijlvolle, ruime tendersloep compleet afgestemd op het nieuwe varen met een doordacht onderwaterschip

Stel zelf samen

De e-Qruiser 680+ is één en al maatwerk. Bekijk de mogelijkheden.

Qrafter samenstellen

Meer informatie

Vind alle informatie, prijzen en opties over de e-Qruiser 680+ in de brochure.

Download brochure

Ervaar het zelf

Ontdek zelf of de e-Qruiser 680+ iets voor jou is met een proefvaart.

Maak een proefvaart
Vragen of interesse?

Wil je meer informatie over onze tenders en loungeboten of een proefvaart inplannen?