Lengte 800 cm Breedte 275 cm Diepgang 60 cm Vaarklaar € 69.900,- Stel samen
e-Qruiser 800+

De elektrische
e-Qruiser 800+

Na het succes van de e-Qruiser 600+ willen wij je graag kennis laten maken met zijn grote broer. De e-Qruiser 800+ heeft dezelfde kenmerkende indeling met een open doorloop naar het zwemplateau achter het zonnedek. Dit grote Qruiser model kenmerkt zich door de enorme hoeveelheid ruimte aan boord. Met dit unieke model focussen wij ons op een elektrische inboard aandrijving. Solide, stil, robuust en enorm koersvast. De perfecte vaareigenschappen passend bij deze day/weekend cruiser. Meer Qruiser, nóg ruimer.

Electric design

De e-Qruiser 800+ is speciaal ontworpen voor het elektrisch varen. Het unieke onderwaterschip zorgt voor minder weerstand op snelheden tót de rompsnelheid. Meer efficiëntie, waardoor de totale range groot genoeg is voor een ruime dag varen. Zorgeloos varen met genoeg accucapaciteit is een belangrijk uitgangspunt bij de e-Qruiser 800+.

Kracht van elektrisch

Elektrisch, dus inleveren op prestaties? Zeker niet.
Een krachtige, betrouwbare elektromotor in combinatie met een onderhoudsvrij accupakket zorgt ervoor dat je stil, schoon en trillingsvrij geniet op het water. Ben jij al klaar voor elektrisch varen? Wij zijn ‘elektrisch varen specialist’ en leggen graag uit wat het nieuwe varen zo mooi maakt!

Onze e-Qruiser 800+

Aan ruimte geen gebrek

De e-Qruiser 800+ is een ruime daycruiser, maar kan ook ingezet worden als weekender. Een grote cabin voorin met een toilet is ruim genoeg om te overnachten. Met een lengte van 8 meter is de e-Qruiser 800+ een grote tendersloep.

Klassiek vs. modern

De iconische e-Qruiser rompvorm is duidelijk te zien. Klassieke lijnen, een lichte waaiersteven en een slim doordacht onderwaterschip. Dé unieke design-kenmerken van de e-Qruiser 800+. De open doorloop naar het ruime zwemplateau geeft de boot een moderne look.

Model e-Qruiser 800+ Lengte 800 cm Breedte 275 cm Diepgang 60 cm Prijs Vanaf € 69.900,-
Ruim uitgerust standaardmodel
Q800 top
Gewicht 1750 kg Casco 5 mm zeewaardig aluminium Motorisering 10.0kw – 20.0kw Waterworld
Compleet met schroefassysteem
Snelheid 8-16 km/u Actieradius 10-12 uur met 8 km/u

Onderhoudsarme alleskunner

Onze e-Qruiser 800 noemen wij onderhoudsarm en makkelijk in gebruik. Na een ontspannen vaartocht gelijk aanschuiven op een terrasje in plaats van zwetend de boot afdekken met een dekzeil. Met zijn zelflozende kuip en oerdegelijke bouw is deze boot ideaal voor de vaarliefhebber waarbij gemak en comfort centraal staan.

Standaard compleet vaarklaar

Ook het grote model e-Qruiser is standaard compleet vaarklaar. Inboard elektromotor, onderhoudsarm accupakket, geluidsinstallatie en nog veel meer componenten die gewoon bij de standaarduitvoering horen.


De e-Qruiser 800+ is vanaf dit seizoen beschikbaar voor levering. Wil jij meer informatie over deze ruime tendersloep? Neem gerust contact op.

2023 02 Qrafter release Fotografie WebRes FINAL 98

Persoonlijk maatwerk

Wil jij aankomend seizoen nog varen in dit unieke, nieuwe model e-Qruiser? Wij vinden het mooi om de klant te betrekken bij het complete bouwproces van de droomsloep. We helpen met het samenstellen en bij de kleurkeuzes van de boot. Benieuwd wat wij doen om de beste elektrische boot te bouwen?

Everything you want

Customise de Qrafter Qruiser 800 zoals jij wilt

Pas de details van de boot aan naar jouw wensen. De bekleding, de motoren, de vloer, de rompkleuren, de kussens en overige customize opties. De Qrafter Qruiser is één en al maatwerk. 

Een stijlvolle, ruime tendersloep compleet afgestemd op het nieuwe varen met een doordacht onderwaterschip

<

Stel zelf samen

De e-Qruiser 800+ is één en al maatwerk. Bekijk de mogelijkheden.

Qrafter samenstellen

Meer informatie

Vind alle informatie, prijzen en opties over de e-Qruiser 800+ in de brochure.

Download brochure

Ervaar het zelf

Ontdek zelf of de e-Qruiser 800+ iets voor jou is met een proefvaart.

Maak een proefvaart
Vragen of interesse?

Wil je meer informatie over onze tenders en loungeboten of een proefvaart inplannen?