Na het succes van de e-Qruiser 600 willen wij je graag kennis laten maken met zijn grote broer. De e-Qruiser 800+ heeft dezelfde kenmerkende indeling met een open doorloop naar het zwemplateau achter het zonnedek. Dit grote Qruiser model kenmerkt zich door de enorme hoeveelheid ruimte aan boord. Met dit unieke model focussen wij ons op een elektrische inboard aandrijving. Solide, stil, robuust en enorm koersvast. De perfecte vaareigenschappen passend bij deze day/weekend cruiser. Meer Qruiser, nóg ruimer.

Model e-Qruiser 800+ Lengte 800 cm Breedte 275 cm Diepgang 70 cm Prijs Vanaf €64.900,-
Ruim uitgerust standaardmodel
Q800 top
Gewicht 1750 kg Casco 5 mm zeewaardig aluminium Motorisering 10.0kw – 20.0kw Waterworld
Compleet met schroefassysteem
Snelheid 8 – 14 km/ u Actieradius 10-12 uur met 8 km/u

De e-Qruiser 800+ is vanaf volgend seizoen beschikbaar voor levering. Wil jij meer informatie over de ontwikkeling van deze ruime tendersloep? Neem gerust contact op.

Q800 RAL7016 aft

Volledig customizable

Wil jij aankomend seizoen nog varen in dit unieke, nieuwe model Qruiser? Vind jij het leuk om mee te denken met het ontwerp en de indeling? Neem gerust contact op en ga samen met ons om tafel om deze droomsloep samen te stellen.

Everything you want

Customise de Qrafter Qruiser 800 zoals jij wilt

Pas de details van de boot aan naar jouw wensen. De bekleding, de motoren, de vloer, de rompkleuren, de kussens en overige customize opties. De Qrafter Qruiser is één en al maatwerk. 

De ultieme day-cruiser speciaal voor de vaarliefhebber waarbij gemak en comfort voorop staat.