9F9A8636

Familiebedrijf

Piet en Tim Six, vader en zoon, zijn uit passie voor de watersport in 2014 gestart met Six Nautic Services. Begonnen met het organiseren van ‘Nautic Business daytrips, en al snel verder gegaan met de ontwikkeling van een eigen lijn boten.

Elke Smit Fotografie 2 1

Qrafter Loungebootverhuur

In 2016 begonnen met Qrafter Loungebootverhuur en inmiddels in Oudewater en Loosdrecht actief met 2 type loungeboten in de verhuur. Unieke, onderhoudsarme loungeboten staan aan de basis van de verhuurtak. Door enthousiaste opvarenden en de grote vraag naar verkoopmodellen hebben wij in 2020 de stap genomen om de 2 modellen ook geschikt voor de verkoop te maken.

Qrafter Qruiser 600 16

Qrafter Boats is geboren

Graag willen wij jullie kennis laten maken met onze loungeboten, waarin comfort en gemak de 2 belangrijkste uitgangspunten zijn in de ontwikkeling van deze unieke boten. De productie van onze loungeboten is kleinschalig, waardoor wij in een beperkte oplage onze loungeboten willen aanbieden aan de vaarliefhebber die valt voor het unieke ontwerp van onze boten.

20210730 092801

Nederlands product

In onze montagehal/showroom in Oudewater zorgen wij er met onze monteurs voor dat de samengestelde Qruisers en Loungers netjes worden afgebouwd. Wij betrekken de klant hier graag bij. Tijdens het gehele bouwproces is de koper welkom om de bouw op de voet te volgen. Deze betrokkenheid waarderen wij en het persoonlijke contact zorgt ervoor dat er een extra beleving bij de bouw ontstaat.

Qrafter Content 23072021 Loosdrecht 46 scaled e1632949718894

Verkooplocatie Loosdrecht

In Loosdrecht hebben wij onze verkooplocatie met een aantal verschillende verkoopdemo’s. Proefvaren is hier mogelijk met meerdere modellen.

Kom gerust langs

Proefvaren in Loosdrecht of kennismaken in Oudewater

Geïnteresseerd in één van onze unieke, onderhoudsarme boten? Kom gerust langs in onze showroom/montagehal in Oudewater of maak kennis met onze boten op onze verkooplocatie aan de Loosdrechtse Plassen. Neem contact op en plan jouw bezoek in!