Per direct beschikbaar: 3x e-Lounger 650

Unieke kans!
3 e-Loungers 650 komen beschikbaar voor de verkoop. Wil jij aankomend voorjaar varen in deze unieke, praktische en elektrisch aangedreven loungeboot? Wacht niet te lang met samenstellen van dit refitmodel. Customize deze unieke boot door zelf de rompkleur, kussenset en vloer samen te stellen.

Fluisterstil, trillingsvrij en schoon varen in een uniek vaarobject. Voor aankomend jaar verkopen wij 2 e-Loungers 650 die helemaal zelf samengesteld kunnen worden. 
Het gaat hierbij om een zeer stabiele en ruime loungeboot die ruimte biedt voor 15 personen. Door de catamaran-constructie is de boot stabiel en makkelijk te besturen. In de bun hangt een 4kw elektromotor die in combinatie met een ruim accupakket gemakkelijk 10-12 uur kan varen. 

De polyester romp met EPS-kern is enorm duurzaam en vergt vrijwel geen onderhoud. Door de breedte van de e-Lounger 650 is de boot comfortabel met extra brede loungebanken voorin en een open doorloop naar het ruime zwemplateau. ‘Een beachclubje op het water’, zo is dit model het beste te omschrijven. Een robuust Nederlands product waarin de nieuwste elektro-technieken zijn toegepast door jarenlange ervaring met de inbouw van elektro-systemen.


Specificaties:


Motorisering:
4kw outboard Torqeedo in bun (6kw of 10kw tegen meerprijs mogelijk)

Prijs vaarklaar full refit: € 37.900,- incl. motor (incl. motor, accupakket, lader, kussenset, geluidsinstallatie en nog veel meer.
Prijs casco zonder refit: € 25.900,-

Vragen? Proefvaren? Bezichtigen? Bel ons gerust.


Interesse? Neem vrijblijvend contact op

Boottest e-Qruiser 800+ door Epco Ongering
Benieuwd naar de mening van Epco Ongering? https://www.youtube.com/watch?v=TXnkl-abzPM&t=2s Meer informatie over ons …
Voordelen van elektrisch varen
Elektrisch varen heeft grote voordelen Elektrisch varen is flink in opkomst. En …
Onze e-Qruiser 600+ is getest door Epco Ongering
Benieuwd naar de mening van Epco Ongering? https://www.youtube.com/watch?v=g42JJypEFvw&t=2s Ben jij inmiddels zelf …
De voordelen van een aluminium sloep
Aluminium is duurzaam en onderhoudsarm Onze Qruiser modellen worden gebouwd met het …