Vacature Allround monteur

Wij zijn op zoek naar de persoon die ons innovatieve, groeiende bedrijf helpt ontwikkelen in de mooie watersportbranche. Lijkt het jou leuk om binnen een klein team jouw technische vaardigheden te ontwikkelen en te helpen onze mooie boten te optimaliseren?

Wie zijn wij?

Wij zijn Qrafter Boats, wij bouwen vanaf 2016 unieke loungeboten en tendersloepen en zijn vanaf dit jaar volledig gefocust op elektrisch varen. Onze visie is duidelijk: ‘De beste elektrische boten van Nederland ontwikkelen’.
We zijn goed onderweg met de toepassing van de nieuwste technieken op het gebied van elektrisch varen.

Jouw rol

Als Allround Monteur bij Qrafter heb je een belangrijke rol bij de afbouw van onze boten. Je past de nieuwste technieken op het gebied van elektrisch varen toe en bent betrokken bij de doorontwikkeling van onze boten. Je werkt projectmatig aan meerdere boten en mag zelfstandig aan de slag gaan. Je bent flexibel, leergierig en vindt het leuk om mee te denken om elke boot te optimaliseren.

Jouw team

We hebben een kleinschalig productieteam en de lijntjes binnen de gehele organisatie zijn kort. Samen met het productieteam zie je elke nieuwe boot als project en mag je trots zijn als er weer een nieuwe Qrafter te water gaat.

Over jou

Als Allround Monteur ben je flexibel en mag je komen werken op momenten dat het jou goed uitkomt. Fulltime geen optie? Deeltijd is ook mogelijk.
Meer over jou:

Wat bieden wij?

Je bent als Allround Monteur bij Qrafter Boats een belangrijke speler in het team en helpt bij de groei en ontwikkeling van het bedrijf. We bieden een marktconform salaris en staan open voor jouw initiatieven.

Enthousiast geworden? Neem contact op en kom langs voor een gesprek!