Vacature Allround monteur

Wij zijn op zoek naar de persoon die ons innovatieve, groeiende bedrijf helpt ontwikkelen in de mooie watersportbranche. Lijkt het jou leuk om binnen een klein team, met veel eigen verantwoordelijkheden, de ambities van Qrafter (en jezelf) waar te maken?

Wie zijn wij?

Wij zijn Qrafter Boats, wij bouwen vanaf 2017 unieke loungeboten en tendersloepen en zijn inmiddels volledig gefocust op elektrisch varen. Onze visie is duidelijk: ‘De beste elektrische boten van Nederland ontwikkelen’.
We zijn goed onderweg met de toepassing van de nieuwste technieken op het gebied van elektrisch varen.
We werken met een klein team en het sociale aspect in de montage-hal is erg belangrijk voor ons.

Jouw rol

Je bent nauw betrokken bij de assemblage van onze boten en met het kleine team mede-verantwoordelijk voor het eindresultaat. Je denkt mee met de ontwikkeling van techniek voor bestaande en toekomstige boten en je krijgt de kans om de nieuwste en modernste technieken toe te passen.

Jouw team

We hebben een kleinschalig productieteam en de lijntjes binnen de gehele organisatie zijn kort. Samen met het productieteam zie je elke nieuwe boot als project en mag je trots zijn als er weer een nieuwe Qrafter te water gaat.

Over jou

Als allround monteur bij Qrafter Boats is het belangrijk dat je technisch onderlegd bent. Affiniteit met de watersport is leuk meegenomen.
Meer over jou:

Wat bieden wij?

Je bent als monteur bij Qrafter Boats een belangrijke speler in het team en helpt bij de groei en ontwikkeling van het bedrijf. We bieden een marktconform salaris.

Enthousiast geworden? Neem contact op en kom langs voor een gesprek!