Vacature Productiebaas

Wij zijn op zoek naar de persoon die ons innovatieve, groeiende bedrijf helpt ontwikkelen in de mooie watersportbranche. Lijkt het jou leuk om binnen een klein team, met veel eigen verantwoordelijkheden, de ambities van Qrafter (en jezelf) waar te maken?

Wie zijn wij?

Wij zijn Qrafter Boats, wij bouwen vanaf 2016 unieke loungeboten en tendersloepen en zijn vanaf dit jaar volledig gefocust op elektrisch varen. Onze visie is duidelijk: ‘De beste elektrische boten van Nederland ontwikkelen’.
We zijn goed onderweg met de toepassing van de nieuwste technieken op het gebied van elektrisch varen.
Een ambitieuze Productiebaas krijgt een belangrijke rol in het bedrijf en mag ons helpen deze visie waar te maken.

Jouw rol

Als Productiebaas bij Qrafter zorg je ervoor dat productie-technisch alles op rolletjes loopt. Je bent nauw betrokken bij de assemblage van onze boten en verantwoordelijk voor het eindresultaat. Op het gebied van inkoop heb je een belangrijke rol bij het selecteren van de beste componenten. Je werkt aan de ontwikkeling van techniek voor bestaande en toekomstige boten en je krijgt de kans om de nieuwste en modernste technieken toe te passen.

Jouw team

Naast het aansturen van het productieteam heb je nauw contact met de rest van het team. Dagelijks heb je overleg over de gang van zaken en eventuele verbeteringen. We zijn een klein team en de lijntjes houden we kort.


Over jou

Als Productiebaas heb je een technische achtergrond en affiniteit met de watersport.
Meer over jou:

Wat bieden wij?

Je bent als Productiebaas bij Qrafter Boats een belangrijke speler in het team en helpt bij de groei en ontwikkeling van het bedrijf. We bieden een marktconform salaris.
Nóg meer ambitie? Participatie is bespreekbaar.

Enthousiast geworden? Neem contact op en kom langs voor een gesprek!